USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

AVANGARDA NEKRETNINE

OPŠTA PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

Prihvatanje pravila i uslova korišćenja sajta

Avangardanekretnine.rs vlasništvo je Avangarda Nekretnine d.o.o. Beograd. Upotrebom ovog sajta korisnik potvrđuje da je pročitao, razumeo i prihvatio ova pravila i uslove korišćenja i slaže se da je obavezan da ih poštuje. Ukoliko korisnik ne prihvata ova pravila i uslove korišćenja, ne treba da koristi ovaj internet sajt.

Autorska prava

Sav materijal na ovom internet sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima. Sav sadržaj korisnik može da pregleda, kopira, štampa ili preuzme isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe.

Politika privatnosti

Zadržavamo pravo da putem sajta prikupljamo lične podatke klijenata prilikom prijema kontakt formi. Posvećeni smo zaštiti svih informacija koje sakupljamo i čuvamo o klijentima i koristimo isključivo u svrhu obrade zahteva klijenata. Svako prikupljanje takvih informacija sprovodi se u skladu sa ovom Politikom privatnosti kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima.

Neke stranice ovog sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao „cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne sakuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo naš sajt.

Isključenje odgovornosti

Podaci se ažuriraju svakodnevno i trudimo se maksimalno da sav sadržaj na sajtu bude prikazan sa ispravnim tekstovima, karakteristikama i fotografijama.

Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije na sajtu u potpunosti ispravne, tačne, potpune i autentične. Zadržavamo pravo na korekciju sadržaja (teksta i fotografija) ponuda dostavljenih od strane klijenata, ne menjajući najznačajnije karakteristike ponuda.

2024. Sva prava zadržana. AvangardaNekretnine.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.